maanantai 10. syyskuuta 2012

I wanna take you to a gay bar

Kylläpäs aika juoksee tekevällä. Töitä on ollut 8-14 tuntia päivässä, useimmiten jotain kymmenisen eli vapaa-ajan puuhastelut on melkolailla olemattomia. Kuitenkin vapaapäivää, tai no enemmänkin vapaapäivää edeltävää iltaa oon hyödyntänyt erittäin viisaasti: baareilemalla. Samalla myös on tullut pienoista kaljamahaa lisää.

Muutama viikko sitten Tanskaan saapui kolme au pair tyttöstä Suomesta ja me nähtiinkin porukalla kolme viikkoa sitten. Siitä lähtien ollaankin aina lauantaisin nähty ja käyty baarissa, vaikkakin viime viikolla asioiden piti mennä toisin.

Ekaa kertaa tällä porukalla nähdessämme valmistettiin pieni dinner Ellun luona ja sit vähän punkkua ja belliniä kaveriks.
Mun vieressä istuu Laura, toisella puolella Eili ja Ellu
Ilta kuitenkiin päädyttiin jatkamaan Köpikseen ja suunnattiinkin kadulle jossa suurin osa baareista on. Eka kävästiin Bar Retrossa, mutta se oli ihan täyteen ahdettu niin ihmisiä, kuin tupakan savua, joten siitä jatkettiin paremman paikan ehtimistä. Lopulta löysin itseni taaseen Tørstistä, jossa vietinkin yhden ensimmäisistä illoista ulkona Kööpenhaminassa. Tänä iltana Tørstistä myös tuli meidän vakkaripaikka, ainaki näin muutamaks viikoks, erittäin hyvistä syistäkin vieläpä: Hyvää musiikkia, ihan ok hintasta JA HEMMETIN HYVÄN NÄKÖSIÄ MIEHIÄ. Viimesin taitaa kuitenkin olla se tärkein..

10 shots for 100kr

Kuvat oon nyysiny suoraan Ellulta ja Lauralta, koska oon ite niin pahasti laiskistunut tuon kameran kantamisen kanssa.. Mutta käyhän tää näinki, eipähän tartte ite nähä sitä pientäkään vaivaa.. :D

Hoks hoks hoksasin että tästä tulis ihan mahottoman pitkä ja kuvasatoinen postaus, jos laittaisin kaikki kolme viikkoa samaan, joten lisää tulossa osassa 2!

Edit. Tästä osa kakkoseen ja tästä kolmoseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti